Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Lezers – De literaire boekenclub van Roelants

2 juli 2022 @ 17:00 - 19:00

Zaterdag 2 juli vindt een nieuwe editie van ons eigen boekenprogramma plaats: “De Lezers”. Drie hoogleraren in gesprek, niet als experts over hun vak, maar als amateurs (liefhebbers) over hun liefde voor boeken.

Bij De Lezers zal elk van de sprekers het boek van zijn of haar keuze presenteren, de andere reageren daarop. Voor elk boek nemen wij circa een halfuur.

De drie gesprekgenoten zijn alledrie prof, maar als literatuurlezers amateurs in de ware zin van het woord: liefhebbers. Deze vierde bijeenkomst vindt plaats in het gezellige souterrain van Boekhandel Roelants, met maximaal een dertigtal gasten. Voor de aanwezigen is het mogelijk om in discussie te gaan met De Lezers naar aanleiding van de besproken boeken. De Lezers, ditmaal met Margot van Mulken (Hoogleraar Internationale Bedrijfscommunicatie), Paul van Tongeren (Denker des Vaderlands) en Han van Krieken (Rector Magnificus Radboud Universiteit).

De te bespreken boek zijn ditmaal: Julian Barnes van Elizabeth Finch, Om het hart terug te brengen van Annemarié van Niekerk en Vietnamees in Parijs van Viet Thanh Nguyen.

Bent u er ook bij? Graag vooraf aanmelden via roelants@roelants.nl!

Gegevens

Datum:
2 juli 2022
Tijd:
17:00 - 19:00
Evenement Tags:
,

Locatie

Boekhandel Roelants, Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven