De Boekenkrant, een cadeautje voor de klant!

De Boekenkrant is een papieren uitgave met als doel de fysieke boekhandels te ondersteunen met klantenbinding. Elke maand verschijnt er een nieuwe editie, vol interviews, recensies en boekentips over recent verschenen boeken. De Boekenkrant besteedt op een toegankelijke manier aandacht aan boeken in alle genres met als vaste rubrieken: literatuur, populaire fictie, non-fictie, kinder- & jeugdboeken en young adult. Daarnaast zit er twee keer per jaar een externe special bij, namelijk de BKJunior.

In onze promotie roepen we mensen op om de nieuwe editie op te halen bij de plaatselijke boekhandel. En welke lezer gaat er na een bezoek aan de boekhandel niet naar huis met een nieuwe stapel boeken? Zowel in de fysieke Boekenkrant als op de website is de lijst met deelnemende boekhandels gemakkelijk te vinden. Onderaan deze pagina staat meer informatie over een abonnement als boekhandel.

Boekhandelaren over de Boekenkrant:

‘Klanten komen weleens terug met een uitgeknipt stukje uit de Boekenkrant, om te vragen of wij dat boek hebben. Ik vind het leuk om te zien dat mensen juist terugkeren dankzij de krant.’ 

Eigenaar Michiel Karssen van The Read Shop Karssen in Bodegraven.

‘Klanten zijn erg positief over de Boekenkrant. Veel mensen vertellen dat ze het heel leuk vinden om zich via de Boekenkrant  te kunnen verdiepen in welke nieuwe boeken er uitkomen en waar die boeken dan over gaan. De Boekenkrant  maakt dat een stuk makkelijker.’  

Eigenaar Abas Qasim van Bruna Hesseplaats in Rotterdam.

 ‘Als je een boek door ons laat bezorgen, krijg je natuurlijk ook de Boekenkrant  erbij. Dat vinden wij heel belangrijk. Net even iets extra’s om onze waardering voor klanten te laten blijken.’ 

Eigenares José van Berge van Boekhandel Hedel.

De Boekenkrant wordt erg gewaardeerd door boekhandelaren. Je kunt hem actief uitdelen, een thema-tafel eromheen inrichten of op de leestafel neerleggen. Hieronder twee foto’s ter inspiratie!

Bekijk hier een editie van de Boekenkrant:


Boekenkrant oktober 2023

Boekenkrant-abonnement
Je kunt als boekhandel een jaarabonnement nemen op de Boekenkrant. De kosten bedragen slechts €42 per maand (voor 100 exemplaren), inclusief distributiekosten. We sturen één factuur voor de 11 edities, waaronder het dubbeldikke zomernummer en de twee BKJunior edities. Daarnaast wordt jouw boekhandel natuurlijk ook meteen aan de lijst toegevoegd waar de komende editie te verkrijgen is.

Heb je nog vragen of wil je een abonnement afsluiten? Stuur dan een e-mail naar marketing@virtumedia.nl, we helpen je graag!

Bekijk hier een lijst met alle boekhandels in Nederland met een abonnement op de Boekenkrant.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven