Boekenkrant

Over ons
De Boekenkrant is in 2007 opgericht met als missie om de fysieke boekhandels te ondersteunen. De Boekenkrant besteedt op een toegankelijke manier aandacht aan boeken in de genres literatuur, spanning, jeugd, non-fictie en strips. De onafhankelijke redactie is altijd op zoek naar actueel boekennieuws. Iedere eerste maandag van de maand verschijnt de papieren editie en dagelijks is er actueel boekennieuws te vinden op deze Boekenkrant-website.

Specials 
In de meeste maanden geeft de  Boekenkrant  ook een  special  uit: een speciale editie van de krant, geheel gewijd aan een bepaald genre. DeBKYA,BKJunior, BKGeschiedenis  en BKFilosofie verschijnen allemaal twee keer per jaar. De specials worden tezamen met de Boekenkrant verspreid en hebben dus tevens een oplage van 19.000 exemplaren. Kijk hier voor de verschijningsdata.

Verspreiding Boekenkrant
De Boekenkrant wordt verspreid via boekhandels, bibliotheken en scholen in Nederland en Vlaanderen. Deze partijen betalen een vergoeding voor de distributie van de Boekenkrant. Voor boekhandels biedt de Boekenkrant niet alleen een mooie service, maar zorgt het ook voor extra omzet. De Boekenkrant wordt verspreid in een oplage van 19.000 exemplaren. Kijk op onze website onder het kopje Verkrijgbaar om te zien welke boekhandels de Boekenkrant verspreiden. De Boekenkrant verschijnt iedere eerste maandag, zodra het luchtalarm afgaat.

De Boekenkrant is een uitgave van Virtùmedia in samenwerking met Bazarow.com

Voor meer informatie over de Boekenkrant

Informatie over samenwerking en adverteren

info@boekenkrant.com

Liliane Waanders, hoofdredacteur
redactie@boekenkrant.com  

Roeland Dobbelaer, uitgever
info@bazarow.com

0642224455


Redactieadres:
Virtùmedia
Huis ter Heideweg 13

3705 MA Zeist
Nederland
Tel. +31 (0)30-6920677

© Virtùmedia te Zeist,  Nederland.

De redactie neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de in de uitgave of op de website genoemde verkoopprijzen. Aan de vermelding van deze prijzen kunnen op generlei wijze rechten worden ontleend. Niets uit deze publicatie mag worden overgenomen of gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven