Bouw jouw eigen attractiepark met dit officiële Minecraft handboek!

Ben jij een echte Minecraft fan? Bouw je het liefst de hele dag mooie creaties en werelden in dit populaire spel? Ontdek nu de gloednieuwe, officiële Laten we bouwen!-serie van Minecraft!

PROMOTIE – Dit eerste deel van de officiële Minecraft Laten we bouwen!-serie helpt zowel nieuwe als ervaren spelers hun eigen attractiepark te bouwen!

Heb je ooit gedroomd van een heel themapark in Minecraft om met je vrienden in te spelen? Constructie-expert Sparks van het bekende Minecraft magazine laat je zien hoe je alles kunt maken, van een simpele carrousel of een watergoot tot een spookhuisritje of zelfs een achtbaan uit een andere dimensie! Met haar vakkundige tips was het bouwen van een themapark nog nooit zo gemakkelijk!

Boekgegevens

Minecraft – Laten we bouwen: attractieparken, vertaling: Richard Borgman, Uitgeverij Meis & Maas, 64 pagina’s,(€ 12,99)

Berichten gemaakt 5328

Eén gedachte over “Bouw jouw eigen attractiepark met dit officiële Minecraft handboek!

  1. Het is een leuk boek waarbij je, je zelf kan uitleven en je kan je fantasie er goed bij gebruiken. Je hoeft niet alles precies na te bouwen, dat maakt helemaal niks uit. Je kan veel attracties zelf verzinnen maar ook uit het boek. Er zijn namelijk heel veel verschillende attracties. De leukste attractie vond ik de komglijbaan want die kant super hoog en lang gemaakt worden(Door iedereen, dus ook door jou!). Het verhoogde- wandelpad was wel een werkje, maar het is gelukt. Het is jammer dat er geen achtbaan met een looping instaat, want dat soort attracties vind ik het leukste. Het spookhuis is lastig maar ook leuk. Je kan ook een doolhof van lava of TNT maken. Het springkussen is leuk voor beginners en de wildwaterbaan in verschillende biotopen is leuk voor ervaren spelers. Er is dus voor iedereen iets leuks of je nou minecraft al jaren speelt of als je net bent begonnen. Dus leef je uit en gebruik je fantasie en bouw wat je bouwen kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven