Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekpresentatie Martijn Adelmund & Iris Compiet – Heksenwaan

26 juli 2014 @ 15:00

de Drvkkery, Middelburg –  Het boek Heksenwaan van schrijver Martijn Adelmund en illustrator Iris Compiet wordt zaterdag 26 juli om 15.00 uur gepresenteerd in de Drvkkery. Iris Compiet maakt een heksenportret in ieder gekocht boek, Martijn Adelmund leest voor en er is een proeverij van ‘kotervlees’! Het boek is vanaf zaterdag 26 juli exclusief te verkrijgen in de Drvkkery. Vanaf 2 augustus is het landelijk te koop.

Over Heksenwaan: Heksenwaan is een boek over heksen voor jongvolwassenen (13+). Nikkie Zeevenslooten is vervloekt. Dat wil zeggen: dat idee kan ze maar niet loslaten. De dagelijkse gebeurtenissen in het leven van Nikkie zijn vaak beangstigend. Zo blijkt tijdens een bezoek aan de Heksenwaag in Oudewater dat er sinistere personen een ongezonde belangstelling voor haar aan de dag leggen. Wat ze niet weet, is dat dit pas het begin is van een avontuur dat haar naar de gevaarlijke omgeving van de zogeheten Binnenlanden zal voeren, het domein van de heksen. Wat Nikkie ook niet weet, is dat zij de hoofdprijs vormt van de Wilde Jacht, die geen enkel mensenkind ooit heeft overleefd…

Heksenwaan is het eerste deel in deze Heksen­serie. Het vervolg, Heksenkind, is in november verkrijgbaar. Beide boeken zijn prachtig geïllustreerd door Iris Compiet. Naast haar werk als illustrator is Iris Compiet werkzaam bij de Drvkkery|Podium in Middelburg als grafisch vormgever. Martijn Adelmund is schrijver en redacteur.

Klik hier voor meer informatie.

—————————————–

Gegevens

Datum:
26 juli 2014
Tijd:
15:00

Locatie

de Drvkkery
Markt 51
Middelburg,
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven