Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Édouard Louis bij Savannah Bay, Utrecht

9 april 2022 @ 14:00 - 17:00

Feestelijk begin van de Boekenweek in Savannah Bay

Om de Boekenweek op zaterdag 9 april feestelijk te starten, heeft boekwinkel Savannah Bay in Utrecht een signeersessie georganiseerd met de Franse literaire sensatie Édouard Louis. Om 14.30u is iedereen van harte welkom tijdens de enige Utrechtse stop van Louis in deze week.

Édouard Louis (1992), geboren als Eddy Bellegueule, is een jonge Franse homoseksuele schrijver die in korte tijd uitgegroeid is tot een ware literaire sensatie. Hij debuteerde met de bestseller Weg met Eddy Bellegueule, waarvoor hij onder andere de Prix Pierre Guénin ontving. “Met mijn boeken verzet ik me. Het is voor mij de beste manier om me te verzetten tegen zaken als onrecht, klassendominantie, homofobie, mannelijk geweld of racisme. Door te schrijven wil ik me verzetten tegen al die zaken in ons leven”, aldus Louis in Nieuwsuur, februari 2022. Zijn nieuwste roman Veranderen: methode verscheen eind maart bij uitgeverij De Bezige Bij.

Boekenweek 2022

De Boekenweek (9 t/m 18 april) draait dit jaar om het thema ‘Eerste liefde’, in alle vormen die dat aan kan nemen. Hartverwarmend of juist hartverscheurend, Het Boekenweekgeschenk dat klanten kunnen krijgen bij aanschaf van Nederlandstalige literatuur is geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer. Ook is het Boekenweekessay verkrijgbaar voor 5 euro, geschreven door goede Savannah Bay-bekende en Utrechter Marieke Lucas Rijneveld.

Datum: 9 april 2022

Tijd: 14.30 uur – 15.15 uur

Locatie: boekwinkel Savannah Bay, Telingstraat 13, 3512 GV Utrecht, 030-2314410

https://www.savannahbay.nl/9-april-auteursbezoek-edouard-louis/

Meer informatie: www.savannahbay.nl , info@savannahbay.nl

Gegevens

Datum:
9 april 2022
Tijd:
14:00 - 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven