Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeverij en signeersessie: KOCH! Duitse keuken anno nu

19 maart 2016 @ 13:00 - 14:00

Free

Van Stockum, Den Haag – Op zaterdag 19 maart signeren de zussen Liesbeth en Marijne Thomas, in het kader van de Boekenweek met het thema Duitsland, hun nieuwe kookboek KOCH! Duitse keuken anno nu bij Van Stockum in Den Haag. Kom langs en proef van heerlijke, zoete lekkernijen van recepten uit dit prachtig vormgegeven kookboek.

KOCH! Duitse keuken anno nu laat zien hoe lekker de hedendaagse Duitse thuiskeuken kan zijn. Van heerlijk gebak en verrassende soepen tot inventieve pasta’s en allerlei ander lekkers dat we in Nederland niet of nauwelijks kennen. Feestelijk ingewikkeld of makkelijk doordeweeks: de Duitse keuken heeft het allemaal. Het boek neemt je in 85 recepten mee op een culinair reisje langs de oosterburen en reikt onderweg handige tips en prettige panorama’s uit. Dus waag je eens aan Maultaschen, ga op strooptocht naar Barlauch en laat je verleiden door Zimtsterne.

Liesbeth & Marijne Thomas zijn twee zussen die sinds jaar en dag boeken en tijdschriften maken. Samen een geolied team met oog voor kookboeken en een neus voor lekkers. Met twee benen op Nederlandse bodem en twee op heuse Moezelgrond. Hun culinaire samenwerking leidde tot hun eerste kookboek KOCH! Duitse keuken anno nu en uitgeverij Aagje Blok.

 

Gegevens

Datum:
19 maart 2016
Tijd:
13:00 - 14:00
Kosten:
Free

Locatie

van Stockum Den Haag
Spui 40
Den Haag, 2511 BS
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven