Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderboekenweekend

12 juni 2015 - 14 juni 2015

Landal Landgoed ’t Loo, Het Loo – Van 12 tot en met 14 juni organiseren Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en Landal de tweede editie van het Kinderboekenweekend. Wegens groot succes staat het kindvriendelijke Landal Landgoed ’t Loo ook dit jaar een weekend lang in het teken van kinderboeken. Gedurende drie dagen zijn er verschillende activiteiten waarbij lezen en kinderboekenauteurs centraal staan.

Het Kinderboekenweekend is een initiatief van Landal GreenParks, Bruna en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. De auteurs Arend van Dam, Marianne Busser en Ron Schröder, Tosca Menten, Janneke Schotveld, Jacques Vriens en illustrator Annet Schaap zijn tijdens het weekend aanwezig. Dribbel en Landal-mascotte Bollo maken het rijtje compleet.

Naast een gezamenlijk signeermoment op zaterdag, treedt iedere auteur apart op. Marianne Busser en Ron Schröder hebben een vrolijk programma voor kinderen van drie tot acht jaar, Jacques Vriens geeft een theatervoorstelling en Arend van Dam neemt de kinderen mee op Vikingreis. Janneke Schotveld en Annet Schaap geven een workshop schrijven- en tekenen, inclusief Superjuffie-dierenquiz. Tosca Menten neemt de bingo voor haar rekening en gaat samen met de kinderen een Dummie de Mummie-ganzenbord maken.

Kijk voor meer informatie over het Kinderboekenweekend en Landal Landgoed ’t Loo op www.landal.nl/kinderboekenweekend

Gegevens

Begin:
12 juni 2015
Einde:
14 juni 2015

Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven