Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Ernest van der Kwast in Den Haag

14 maart 2015 @ 17:00

Gratis

Boekhandel van Stockum, Den Haag –  Ernest van der Kwast geeft  tijdens de 80e Boekenweek een lezing over zijn nieuwste boek De ijsmakers, maar ook over zijn vorige werken kan hij smakelijk vertellen.

Helemaal in het noorden van Italië ligt de vallei van de ijsmakers: een tiental dorpjes dat al generaties lang gespecialiseerd is in het bereiden van ijs. Volgens Giuseppe Talamini is het er zelfs uitgevonden. Zijn familie vertrekt elke lente naar de ijssalon in Rotterdam en keren in de winter weer terug naar de bergen. Maar de zoon van Giuseppe besluit met deze traditie te breken. Giovanni is gegrepen door de poëzie en schopt het tot directeur van het belangrijkste poëziefestival van de wereld. Op een dag doet zijn jongere broer Luca hem een hoogst ongebruikelijk verzoek. Dan komt Giovanni voor de keus te staan nog eenmaal het belang van de familie te dienen of definitief voor zichzelf te kiezen.

Ernest van der Kwast (1981) werd geboren in Bombay, India. Hij debuteerde in 2005 met de roman Soms zijn dingen mooier als er mensen klappen. Van zijn autobiografische roman Mama Tandoori (2010) werden meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Kom naar de lezing en laat na afloop uw exemplaar van De ijsmakers signeren door Ernest van der Kwast.

Foto: Keke Keukelaar

Gegevens

Datum:
14 maart 2015
Tijd:
17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

van Stockum Den Haag
Spui 40
Den Haag, 2511 BS
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven