Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kleine cursus culinair genieten met Luc Hoornaert

14 december 2014 @ 14:00 - 17:00

€10,00

Boekhandel van de Ven, Soest – Op zondag 14 december bouwen Boekhandel Van de Ven, Kookstudio Ik Kook Ook en Luc Hoornaert een culinair feestje rond Must Eat NL. Dit is een eigenzinnige horecagids van de restaurantfluisteraar Luc Hoornaert, professioneel al jaren bezig met topproducten en foodie pur sang.

Hij is dan misschien geen Nederlander, hij kent zeker de beste plaatsen om je de Nederlandse keuken op zijn best laten proeven, adressen die ook de culinaire grootheden verrassen.
Van plaatsen waar je kunt genieten van typisch Nederlandse lekkernijen als Hollandse Nieuwe via het overvloedige aanbod aan etnische restaurants als Surinaamse, Indische, Japanse tot toprestaurants waar klinkende namen achter het fornuis staan. Ondanks de veelzijdigheid van deze selectie hebben alle locaties enkele zaken gemeen: ambachtelijkheid, toewijding en het werken met eerlijke topingrediënten om elk gerecht tot zijn recht te laten komen. Kortom, een eigenzinnige keuze van soms bizarre, maar steeds bijzondere en authentieke eetgelegenheden, waar telkens de specialiteit van het huis, de ‘Must Eat’, centraal staat.

Geniet en luister naar het verhaal van Luc en zijn overwegingen om adressen wel of juist niet in de gids op te nemen. U kunt proeven van enkele bijzonder producten van Hollandse bodem. Ook kunt u zien (en proeven) welke heerlijke gerechten er met die mooie producten gemaakt kunnen worden. Een uitdaging aan de hobbykoks!

Voor meer informatie en reserveren klik hier

Gegevens

Datum:
14 december 2014
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€10,00

Locatie

Boekhandel Van de Ven
Soesterbergsestraat 54c, hoek Plein van Zuid, 3768 EJ
Soest,
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven