Kinderboek Isa Hoes en dochter Vlinder Kamerling op komst

Isa Hoes en haar 8-jarige dochter Vlinder Kamerling schrijven samen een boek. Het verhaal gaat Engel heten en in 2015 verschijnen. Afgelopen woensdag tekenden Hoes en haar dochter het contract voor Engel bij Uitgeverij Kluitman. De deal werd gevierd met een glas kinderchampagne.

Engel is een kinderboek dat gaat over een meisje met een bijzondere gave: ze kan wensen van goede mensen in vervulling laten gaan. Volgens Mariska Budding van Uitgeverij Kluitman is dit pas het begin: ‘We hebben het volste vertrouwen dat Isa en Vlinder een goed kinderboek gaan maken. Wat ons betreft wordt dit boek het eerste deel van een serie die nog heel lang gaat lopen.’

Er zullen ook illustraties in Engel komen te staan. Hiervoor schrijven Sebes & Van Gelderen Literair Agentschap en Uitgeverij Kluitman een speciale wedstrijd uit. De winnaar krijgt een contract met uitgeverij Kluitman om het boek van Isa en Vlinder te illustreren. De inzending (drie tekeningen van Engel) moet uiterlijk 1 juli 2014 worden opgestuurd naar Sebes & Van Gelderen Literair Agentschap te Amsterdam. De jury zal bestaan uit: Mariska Budding (uitgeverij Kluitman), Paul Sebes & Willem Bisseling (Sebes & Van Gelderen Literair Agentschap) en Isa Hoes & Vlinder Kamerling. De voorwaarden om mee te doen aan de wedstrijd zijn te vinden op www.sebes.nl.

Isa Hoes schreef in 2013 het boek Toen ik je zag, over haar leven met Antonie Kamerling. Van het boek werden binnen vier maanden meer 130.000 exemplaren verkocht. Toen ik je zag prijkt sinds dat het boek uitkwam al 15 weken bovenaan in de CPNB Bestseller top 60.

 

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven