Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Tosca Niterink & Anita Janssen

10 september 2014 @ 20:00

€10

Boekhandel Van de Sande, Terneuzen – Tosca Niterink is vooral bekend als actrice van de legendarische programma’s die zij maakte voor de VPRO, Theo en Thea en Kreatief met Kurk maar ook als columnist en reisreporter voor de Achterpagina van NRC Handelsblad. Zij staat bekend om haar scherpe observaties, haar oog voor het absurde en haar humor. Niterink schreef 2 bestsellers: Klimmen naar Kruishoogte, een doldriest wandelavontuur en DE VERGEETCLUB een novelle over 8 dames die voor hun eigen veiligheid achter een cijferslot wonen. Met in de hoofdrol de moeder van Tosca (87).
“Hilarisch boek (…) ontzettend veel aandoenlijke momenten”. – Pauw & Witteman
“Met liefde en humor beschrijft Tosca Niterink in ‘De vergeetclub’ de demente ouderen in Klein Keukenhof, het tehuis waar haar moeder sinds enige tijd woont. Een even grappig als ontroerend boek.” TELEGRAAF
Over de vergankelijkheid van het bestaan zegt ze: “De drol van vandaag is de kaviaar van gisteren.”
Anita Janssen is camerajournalist, documentairemaker en radiomaker voor verschillende omroepen waaronder Holland doc en Vara’s Humor-tv. Ze is fotograaf voor de Achterpagina van NRC Handelsblad en is als geen ander in staat met haar foto’s de woorden in beeld te vangen. En met haar documentaires zit ze dicht op de huid.
Haar motto: – “Wandelen is stilstaan bij het leven.”
Tosca Niterink en Anita Janssen geven lezingen en motivatietrainingen met foto’s en audiovisueel video geschut. Tevens zijn zij als geen ander in staat de kleinschalige zorg voor alzheimerpatiënten te belichten.

Gegevens

Datum:
10 september 2014
Tijd:
20:00
Kosten:
€10

Locatie

Boekhandel Van de Sande
Noordstraat 55-57
Terneuzen,
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven