Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijvers in de Amstelkerk: Gerbrand Bakker en Jan van Mersbergen

23 maart 2014 @ 16:00

Free

Amstelkerk, Ouderkerk aan de Amstel – Lezingenreeks Schrijvers in de Amstelkerk is een serie gesprekken en lezingen in de Amstelkerk georganiseerd door Uitgevrij Cossee in samenwerking met Stadsherstel. Deze keer gaat Christoph Buchwald in gesprek met de schrijvers Gerbrand Bakker en Jan van Mersbergen.

Gerbrand Bakker (Wieringerwaard, 1962) is schrijver en hovenier. Zijn roman Boven is het stil (2006) is vele malen bekroond en in bijna twintig landen verkocht. Er is een toneelbewerking van gemaakt en hij is verfilmd. Zijn tweede roman Juni (2009) verscheen in Duitse, Deense en Franse vertaling en zijn meest recente roman De omweg (2010) stond op de shortlist voor de Libris Literatuurprijs.

Jan van Mersbergen (Gorinchem, 1971) debuteerde in 2001 met de roman De grasbijter, waarmee hij genomineerd werd voor de DebutantenPrijs. Met zijn laatste roman, Naar de overkant van de nacht(2011), won hij de BNG Nieuwe Literatuurprijs, werd hij genomineerd voor de AKO Literatuurprijs 2012 en de Gouden Uil 2012 en bereikte hij de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2012. 

———————————————–

Gegevens

Datum:
23 maart 2014
Tijd:
16:00
Kosten:
Free

Locatie

Amstelkerk
Kerkstraat 11
Ouderkerk aan de Amstel,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven