Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trio Giphart & Chabot

12 maart 2015 @ 19:00

Bibliotheek Oss, Oss – Het belooft een bijzonder gekke avond te worden vol met literatuur, theater, boekentips, proeverijen, dj en tot slot een Literatuurkwis Light met leuke prijzen. Zorg dat u erbij bent!

De show: Bart Chabot en Ronald Giphart – Trio Giphart & Chabot
‘Overal in den lande proberen wij mensen te verpozen met onze woorden, wij zijn vertegenwoordigers in troost,’ schreef ooit Martin Bril over de theatervoorstelling Giphart en Chabot met Bril (die liep van 2005 tot 2007). In 2008 kwam de opvolger, De Grote Liefde, een show die helaas vroegtijdig moest worden afgebroken wegens de ziekte van Martin Bril.

En dit voortijdige einde heeft altijd geknaagd. Het voornemen om na het overlijden van Martin Bril snel weer op de bühne troost te vertegenwoordigen, werd ruw verstoord door fysieke perikelen van Bart Chabot. Maar dat spook lijkt te zijn overwonnen.

Trio Giphart & Chabot is een show in de inmiddels rijke en roemruchte traditie van schrijvers als Jules Deelder, Remco Campert, Jan Mulder, Joost Zwagerman en Nico Dijkshoorn. Er wordt voorgelezen, gezongen en wellicht zelfs gedanst. De reis gaat eindelijk verder.

Gegevens

Datum:
12 maart 2015
Tijd:
19:00

Locatie

Bibliotheek Oss
Raadhuislaan 14
Oss,
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven