Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klassiekersavond voor studenten en andere literatuurfans

3 februari 2015 @ 20:00

Boekwinkel Savannah Bay, Utrecht – Savannah Bay houdt een avond rondom de klassiekerserie van De Bezige Bij. Deze serie brengt bekende meesterwerken uit de literatuur voor een zacht prijsje en met een inleiding door een jonge Nederlandse auteur. Kortom, boeken die perfect geschikt zijn voor letterenstudenten & aanverwante zielen!

Schrijvers Yannick Dangre en Philip Huff komen vertellen waarom zij Mrs Dalloway en Nooit meer slapen zo geweldig vinden. Deze twee jonge auteurs zullen toelichten waarom zij ‘hun’ klassiekers zo goed vinden en wat de boeken voor hen betekenen. Daarna gaan ze met het publiek in discussie over de zin + onzin van klassiekers, en over hun eigen werk. Tevens is op deze avond de prijsuitreiking van onze klassiekerswedstrijd; welk boek uit de literaire canon vind jij het allermooist en waarom? Schrijf een inleidend essay voor jouw favoriet en win de hele Bezige Bij-serie! Totaal 10 boeken!

Deze avond is speciaal voor leden van SV Euphorion en SV Awater, maar ook niet-leden zijn van harte welkom. Toegang voor leden van genoemde SV’s gratis, voor studenten € 2,50, voor overige bezoekers € 5,-.

Aanmelden kan via info@savannahbay.nl

Gegevens

Datum:
3 februari 2015
Tijd:
20:00

Locatie

Savannah Bay
Telingstraat 13
Utrecht,
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven