Volgende editie Boekenkrant verschijnt op 5 september

De themapagina’s van de september-editie van de Boekenkrant staan in het teken van boekverfilmingen. Zo spraken we onder meer met de organisatoren van het festival Film by the Sea, dat van 9 tot en met 18 september plaatsvindt in Vlissingen, vertellen we hoe zelfs de meest verstokte boekenliefhebber van boekverfilmingen kan leren genieten en zetten we aankomende boekverfilmingen op een rijtje.

Ook spreken we in deze editie met thrillerauteur Mariette Zweers, stripmaker Brecht Evens en met Ronald Giphart. Giphart vertelt over zijn boek Lieve dat – heel toepasselijk – speelt in de Nederlandse filmwereld. Daarnaast bespreken we De schooldagen van Jezus, het nieuwe boek van Coetzee, en natuurlijk blikken we vooruit naar het nieuwe boekenseizoen dat in september weer begint.

Maar dat is nog niet alles! In deze Boekenkrant komen, naast het medium film, verschillende andere media aan bod. Zo recenseren we De onschuldige moordenaar, het boek naar de Netflix-hit Making a murderer. Ook duiken we in de zeventiende-eeuwse schilderkunst. In een interview vertelt Marcel Wanders alles over zijn boek Rijks. Masters of the golden age, waarin hij afbeeldingen en vergrotingen van de mooiste werken uit de Eregalerij van het Rijksmuseum heeft opgenomen. Van zijn boek verschijnt nu ook een publieksversie.

Heeft u nog interessante tips en/of suggesties voor de redactie van de Boekenkrant? Stuur dan een e-mail naar redactie@boekenkrant.com.

Advertentietarieven en informatie over mogelijke vormen van samenwerking zijn op aanvraag beschikbaar. Stuur hiervoor een e-mail naar Caroline van der Lee via verkoop@boekenkrant.com of bel naar 030 2231718.

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven