PROMOTIE – Emmi & Leo

Vijftien januari • Onderwerp: Opzegging
Ik wil graag mijn abonnement opzeggen. Kan dat op deze manier?
Met vriendelijke groet,
E. Rothner.

Achttien dagen later • Onderwerp: Opzegging
Ik wil mijn abonnement opzeggen. Is dat per e-mail mogelijk? Gaarne korte reactie.
Met vriendelijke groet,
E. Rothner.

Drieëndertig dagen later • Onderwerp: Opzegging
Zeer geachte dames en heren van de uitgeverij van Like, mocht uw hardnekkig negeren van mijn pogingen om een abonnement op te zeggen tot doel hebben de afzet van uw qua niveau helaas steeds bedenkelijker wordende product op peil te houden, dan moet ik u toch echt meedelen dat ik stop met betalen!
Met vriendelijke groet,
E. Rothner.

Acht minuten later • Re:
U bent bij mij aan het verkeerde adres. Ik ben een particulier. Ik heb: woorden@leike.com. U bedoelt: woorden@like.com. U bent al de derde die bij mij wil opzeggen. Het peil van het blad moet er flink op achteruit zijn gegaan.

Vijf minuten later • Betr.: Re:
O, sorry! En bedankt voor de mededeling.
Groet, E.R.

Negen maanden later • Geen onderwerp
Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst door Emmi Rothner.

Twee minuten later • Re:
Geachte Emmi Rothner, we kennen elkaar weliswaar bijna nog minder dan helemaal niet, maar evengoed bedankt voor uw hartelijke en bijzonder originele groepsbericht! U moet namelijk weten dat ik dol ben op groepsberichten aan een groep waar ik geen deel van uitmaak.
Vr.gr., Leo Leike.

Daniel Glattauer, Emmi & Leo. Goed tegen noordenwind, Uitgeverij Wereldbibliotheek, ISBN 978 90 284 2382 4 (€ 10,-)

Voor meer informatie: www.wereldbibliotheek.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven