Nieuwe titel: Klaas de kat verdwaalt met Kerst

Klaas de kat heeft een heel fijn leven, samen met zijn vriendjes Mila en Max. Maar op een dag moet zijn mand plaatsmaken voor een kerstboom. Wil jij weten wat er verder gebeurt in dit spannende prentenboek? Klaas de kat verdwaalt met Kerst is vanaf nu verkrijgbaar bij kinderboekenuitgeverij De Vier Windstreken.

PROMOTIE − In dit vervolg op het succesvolle prentenboek Klaas de kat en het raadsel van Sinterklaas krijgt Klaas opnieuw een raadsel voor zijn kiezen. Op een winterse dag moet Klaas’ mand plaatsmaken voor een kerstboom. In dit geestige verhaal weet de lezer net iets meer dan Klaas, want zijn mand hoeft eigenlijk maar eventjes opzij om de kerstboom te versieren. Maar Klaas voelt zich niet meer welkom en loopt weg. Zo maakt hij allemaal kerstvolle avonturen mee. Dit prentenboek heeft sfeervolle, gedetailleerde illustraties vol grapjes en verwijzingen naar het kerstverhaal, de kerstman en het eerdere deel over klaar.

Vrolijk kerstfeest!

Barend Last & Anouk Overman, Klaas de kat verdwaalt met Kerst, illustrator: Géwout Esselink, Uitgeverij De Vier Windstreken, 32 pagina’s (€ 14,99)

Benieuwd geworden? Bestel dit boek bij uw lokale Boekenkrant-boekhandel. Kijk hier voor een overzicht.

Berichten gemaakt 5313

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven