Nieuwe titel: Afterburn | Aftershock

Sylvia Day schreef Afterburn | Aftershock, twee opwindende verhalen over onverwacht weerzien, bitterzoete wraak en verlangen naar verlossing.

In Afterburn maak je kennis met Gianna: ‘Houd zaken en privé altijd gescheiden. Houd politieke spelletjes buiten de slaapkamer. In zekere zin lapte ik beide regels aan mijn laars toen Jackson Rutledge mijn minnaar werd. En ik kan niet zeggen dat ik niet wist waar ik aan begon.’

In Aftershock komt Gianna haar – inmiddels ex-minaar – Jackson opnieuw tegen: ‘Twee jaar later was hij terug, als een van de spelers in een deal die ik op het punt stond te sluiten. Sinds Jax me de rug had toegekeerd, had ik als protegé van Lei Yeung, een van de slimste zakenvrouwen van New York, heel wat bijgeleerd. Ik was niet meer het meisje van toen, maar hij was niets veranderd. In tegenstelling tot de eerste keer dat onze paden elkaar kruisten, wist ik precies met wie ik te maken had… en hoe verslavend zijn aanraking kon zijn.’

Afterburn Aftershock

Boekgegevens

Sylvia Day, Afterburn | Aftershock, vertaling:  Tasio Ferrand, Uitgeverij Harlequin Holland, ISBN  978 90 347 5408 0 (€ 12,50) 

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven