The Mortal Instruments wordt TV-serie

Na de flop van de boekverfilming van Stad van Beenderen was er weinig hoop op de verfilming van het tweede boek in de serie: Stad van Vuur. Gisteren werd bekendgemaakt dat er inderdaad geen tweede film komt, maar dat fans wel een tv-serie kunnen verwachten.

Vorig jaar ging The Mortal Instruments: City of Bones, de verfilming van Stad van Beenderen van Cassandra Clare, in première. De makers van de film hoopten op een nieuwe franchise die leek op The Hunger Games. De film verdiende echter in Amerika maar 31 miljoen dollar, een klein bedrag vergeleken met het succes van The Hunger Games, een filmserie die tot nu toe 408 miljoen dollar opleverde. Een tweede film zat er dus niet in, maar nu is wel bekend geworden dat ze het verhaal van The Mortal Instruments in de vorm van een televisieserie willen gieten.

De filmstudio Constantin Film heeft de rechten in handen voor de succesvolle boeken en produceerde ook de City of Bones-film. Na de flop weigeren de mensen achter de film het echter op te geven; ze hopen met een tv-serie de wereld van de schaduwjagers beter te kunnen verkennen en het verhaal in meer detail te vertellen. Er is nog geen informatie bekend over de cast en het is dus ook niet zeker of de originele hoofdrolspelers terug zullen komen in de tv-serie. Constantin Film verwacht begin 2015 te kunnen beginnen met productie.

Bron: telegraph.co.uk
Foto: tmisource.com

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven