Magnum opus Thomas Mann eindelijk in het Nederlands

Op 17 oktober 2014 vindt een belangrijke literaire gebeurtenis plaats. Dan wordt, meer dan 70 jaar na het Duitse origineel, de allereerste Nederlandse vertaling van Joseph und seine Brüder van Thomas Mann gepresenteerd. Dit magnum opus is in alle wereldtalen vertaald, maar tot nu toe niet in het Nederlands. Daar komt nu eindelijk verandering in.

PROMOTIE – Jozef en zijn broers is avonturenroman, streekroman en liefdesroman in één. De roman omvat de mens en zijn leven in al zijn kleinheid en grootsheid, en is tijdloos qua thematiek, stijl, diepgang en ironie. Het fundament onder dit werk wordt gevormd door een van de mooiste verhalen uit het Oude Testament: dat van de lotgevallen van Jozef, lievelingszoon van Jakob, die door zijn broers uit jaloezie aan rondtrekkende handelslieden wordt verkocht.

Profiteer nu van korting bij voorintekening!
Van 30 juli tot en met 30 september 2014 geldt voor dit boek een intekenprijs van € 99,–. Vanaf de dag van verschijnen kost het boek € 125,–.

Aanspraak maken op deze korting van € 26,– is heel eenvoudig: u downloadt hier het intekenformulier, vult het in, print het uit, en mailt of stuurt het naar uw plaatselijke boekhandel. Let op: alleen met geldige naam, handtekening en datum van intekening is de aankoop geslaagd. Uw boekhandel ontvangt dan bij verschijnen uw exemplaar van Jozef en zijn broers en geeft u een seintje zodra uw boek er is.

Als intekenaar hebt u tevens recht op een toegangsbewijs voor de presentatie van het boek. Deze presentatie vindt plaats op woensdag 22 oktober in de Singelkerk, Singel 452, te Amsterdam, en duurt van 16 tot 19u. Uw toegangsbewijs ontvangt u bij uw aangekochte exemplaar.

Kijk voor meer informatie op: www.jozefenzijnbroers.nl.

Voorplat

 

Boekgegevens

Thomas Mann, Jozef en zijn broers, vertaling: Thijs Pollmann, Henri Bloemen, Theo Kramer en Ellis van Midden, Uitgeverij Wereldbibliotheek, ISBN 978 90 284 2400 5 (€ 99,00 t/m 30 september, dan € 125,00)

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven