De volgende editie van de Boekenkrant verschijnt op 2 augustus

Weer of geen weer, de zomer zindert nog even door in de Boekenkrant van augustus. Zo spreken we met Tica Morgan, wiens populaire Kobo Original-serie Mooie moorden nu ook op papier te lezen is. Vanaf mei verschijnt er elke maand een nieuw deel, dus je kunt de hele zomer zoet zijn!

In deze thrillerserie volgen we Zoë Janssen, single moeder en detective op Goeree-Overflakkee, een eiland in Zuid-Holland. De auteur groeide daar zelf ook op, en vertelt er in geuren en kleuren over. Mocht je deze zomer niet op vakantie kunnen, dan is Madame le Commissaire en de verdwenen Engelsman een aanrader. Hierin waan je je in de Provence, tussen de zonovergoten lavendelvelden en jeu de boules-spelende ouderen.
We maken ook een uitstapje naar ons oostelijke buurland met Philippe Claudels roman Een Duitse fantasie, die begint met een Duitse soldaat die door een bos strompelt op zoek naar hulp. Claudel verbindt  vijf verhaallijnen tot een prachtig geheel. Ondertussen, aan de overkant van de oceaan, onderzoekt Lionel Shriver de pijnpunten van ouderdom in haar nieuwe roman Tot de dood ons scheidt. Ze vertelt ons waarom ze over dit lastige vraagstuk wilde schrijven.
Op de jeugdpagina’s maken we een uitstapje naar het strand met het bijzondere prentenboek Het strand van de Chileense illustrator Sol Undurraga. Met vrolijke kleuren en simpele lijnen laat ze een verscheidenheid aan badgasten zien. Kun jij op elke pagina het groepje dieren vinden?
Twijfel je tussen een wandeltocht maken of een koud biertje drinken op een terras? Met Het grote Nederlandse Bierwandelboek hoef je niet te kiezen. Deze reisgids staat vol routes door heel Nederland, die allemaal één ding gemeen hebben: ze eindigen op een plek waar een uniek soort speciaal bier te krijgen is. Proost!

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven