Boekenkrant brengt nieuwe special uit over young adult-boeken

Op 6 juni 2016 verschijnt de eerste editie van een nieuwe special van de Boekenkrant waarin young adult-boeken centraal staan: de BKYA.

BKYA (Boekenkrant Young Adult) is een spin-off van de reguliere Boekenkrant. BKYA richt zich primair op publiek van 14-18 jaar, maar in de praktijk zal de doelgroep veel groter zijn. De special zal zich richten op inspiratie en informatie over alles wat aan bod komt in het YA-genre. BKYA wordt gemaakt door de Boekenkrant-redactie, aangevuld met deskundigen op het gebied van het YA-genre. De inhoud is een mix van interviews, achtergrondverhalen, nieuws en boekfragmenten uit YA-boeken. Ook biedt de krant informatie over evenementen en non-books. De lezers zelf worden actief betrokken bij de inhoud en vorm van de BKYA.

Verkrijgbaar bij de boekhandel
De Boekenkrant helpt boekhandels op succesvolle wijze klanten aan zich te binden. BKYA verschijnt in een oplage van tenminste 10.000 exemplaren per editie en is verkrijgbaar bij de kinderboekhandel, de boekhandel en bibliotheken in Nederland en Vlaanderen. Op de website van deBoekenkrant staat een adressenoverzicht van aangesloten winkels.

omslag meiOver de Boekenkrant
De Boekenkrant is een maandelijkse uitgave van Uphill Battle Boekpromotie en besteedt aandacht aan literatuur, spanning, jeugd, strips en non-fictie. De Boekenkrant wordt verspreid via boekhandels, bibliotheken en scholen in Nederland en Vlaanderen in een oplage van 21.000 exemplaren. Naast de reguliere editie van de Boekenkrant verschijnen er drie specials: BKJunior, BKStrips (over stripboeken) enBKKoken (over kookboeken). In 2016 staan BKStrips en BKKoken drie keer op de planning. Van de BKJunior zullen 6 edities verschijnen.

Meer informatie
Meer informatie over de Boekenkrant, BKKoken, BKStrips en BKJunior is te vinden op www.boekenkrant.com.  U kunt ook contact opnemen met Jan Louwers, uitgever Boekenkrant via jan@boekenkrant.com of 030 2231718.

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven