Walter Jansen verkozen tot Boekverkoper van het jaar 2014

Walter Jansen van Boekhandel Jansen & De Feijter in Velp is verkozen tot Boekverkoper van het jaar. Jansen ontving de prijs op zondag 7 september tijdens boekenfestival Manuscripta in Utrecht.

Juryvoorzitter Peter Buwalda (Bonita Avenue) overhandigde Jansen de prijs, die sinds 2005 jaarlijks wordt uitgereikt door stichting Elspeet Conferenties. Het publiek kon eerder dit jaar op zijn favoriete boekverkoper stemmen, waarna een longlist werd opgesteld met vierentwintig boekverkopers, waar verder op gestemd kon worden. Op deze manier ontstond er een shortlist van vijfentwintig namen, waar de jury vervolgens Jansen als winnaar uit koos.

In het juryrapport werd vol lof gesproken over de nieuwe inrichting van Boekhandel Jansen & De Feijter. De winkel bevat nu niet alleen een lunchroom en een theetuin, maar ook een collectie klassieke muziek. De herinrichting van de winkel kan op veel positieve reacties van bezoekers rekenen. Zij typeren de boekhandel als ‘rijk’, ‘aimabel’ en ‘persoonlijk’. Boekverkoper Jansen wordt bovendien geprezen om zijn belezenheid en klantvriendelijkheid.

De Boekenkrant is ook verkrijgbaar bij Boekhandel Jansen & De Feijter!
www.eenpassievoorboeken.nl

Bron: elspeetconferenties.nl / gelderlander.nl

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven