Actie: neem nu een abonnement op de Boekenkrant en krijg een gratis boek

In samenwerking met Uitgeverij Orlando bieden wij u een speciale actie aan: als u nu een abonnement op de Boekenkrant neemt, ontvangt u een gratis exemplaar van De achtbaantester van Nancy Olthoff. Deze actie loopt van 10 juni t/m 28 juni 2021.

Abonnement op de Boekenkrant
De Boekenkrant biedt kwaliteit voor een breed publiek. We besteden aandacht aan literatuur, spanning, jeugd, non-fictie en strips. Als u de Boekenkrant thuis wilt ontvangen, in plaats van deze op te halen bij de boekhandel bij u in de buurt, kunt u een abonnement nemen. Het tarief hiervoor is € 42,- voor 12 nummers. Klik hier om u op te geven.

Over het boek
De achtbaantester is de debuutroman van Nancy Olthoff en verscheen afgelopen zomer. De roman oogstte meteen veel lof en is inmiddels genomineerd voor de Hebban Debuutprijs. Het gaat over de dertigjarige Herman, die ‘een beetje anders’ is. Hij sluit zich het liefst de hele dag op in zijn knikkerkamer, een overzichtelijke, kleurrijke wereld. Tot hij in het plaatselijke pretpark Jeanette de suikerspinnenverkoopster ontmoet en halsoverkop verliefd wordt. Lees hier een interview met de schrijfster.Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven