Volgende editie Boekenkrant verschijnt op 7 maart

In de Boekenkrant van 7 maart is er speciale aandacht voor het fantastische boek, oftewel horror, sciencefiction en fantasy. Op onze themapagina’s, die aan het fantastische boek gewijd zijn, blikken we alvast vooruit op de uitreiking van de Harland Awards op 2 april.

In maart is er natuurlijk ook volop aandacht voor de Boekenweek. Verwacht flink wat recensies van boeken die iets met Duitsland – het thema van de Boekenweek – te maken hebben; een preview van de leukste Boekenweek-acitiviteiten die in de boekhandels georganiseerd worden; en een interview met Esther Gerritsen, auteur van het Boekenweekgeschenk.
Verder spraken we met Hannah Bervoets, Bart-Jan Kazemier en Erik Kriek, lazen we het spraakmakende young adult-boek Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld en haalden we opruimtips uit Spark Joy.

Heeft u nog interessante tips en/of suggesties voor de redactie van de Boekenkrant? Stuur dan een e-mail naar redactie@boekenkrant.com.

Advertentietarieven en informatie over mogelijke vormen van samenwerking zijn op aanvraag beschikbaar. Stuur hiervoor een e-mail naar Jan Louwers via jan@boekenkrant.com of bel naar +31302231718.

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven