Volgende editie Boekenkrant verschijnt op 4 april

De themapagina’s van de komende april-editie zijn gewijd aan romans, bundels, gidsen en andersoortige boeken over reizen. Maak je o.a. op voor een interview met Jelle Brandt Corstius over As in tas, een nieuwe blik op kamperen in Caravanity en een paar prachtige reisgidsen waarmee je op stap kunt in eigen land.

In deze editie staat ook een mooi interview met bestsellerauteur Tatiana de Rosnay, inclusief unieke foto’s van onze fotograaf Wouter le Duc. Redacteur Wendy Claes (uit Vlaanderen) en hoofdredacteur Anouk Abels (uit Nederland) gaan ondertussen in gesprek met elkaar over de culturele en literaire bruggen én kloven tussen de gebieden waar zij vandaan komen.

En verder? We spraken met kinderboekenmaakster Pépé Smit, lazen de nieuwe Hendrik Groen en bestudeerden een boek over presidentskandidaat Donald Trump. Ook is er aandacht voor Lucky Luke, de Maand van de Filosofie en Haruki Murakami.

Heeft u nog interessante tips en/of suggesties voor de redactie van de Boekenkrant? Stuur dan een e-mail naar redactie@boekenkrant.com.

Advertentietarieven en informatie over mogelijke vormen van samenwerking zijn op aanvraag beschikbaar. Stuur hiervoor een e-mail naar Caroline van der Lee via verkoop@boekenkrant.com of bel naar +31302231718.

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven