Nieuwe titel: Het boek van wonderlijke nieuwe dingen

Deze virtuoze, grensverleggende roman gaat over datgene wat mensen verbindt, zelfs als ze lichtjaren van elkaar gescheiden zijn.

`Van een andere planeet. De miscommunicatie tussen de twee echtelieden snijdt je geregeld door de ziel. Wat een schrijver.’ de Volkskrant

`Dit is Michel Fabers tweede meesterwerk, heel anders dan Lelieblank, scharlakenrood, maar in alle opzichten even overtuigend en memorabel. Het is waanzinnig fascinerend.’ David Mitchell

`Een boeiende, betoverende ideeënroman van een ongewoon intelligente en helderziende schrijver.’ The Independent

`Een buitengewone roman die leest als een trein.’ Yann Martel

Michel Faber (1960) werd geboren in Den Haag, groeide op in Australië en woont nu in Schotland. Zijn debuutbundel Gods speelgoed werd juichend ontvangen en meermaals bekroond. Sindsdien behoort hij tot de crème de la crème van de internationale moderne letterkunde. Zijn opzienbarende roman Onderhuids werd verfilmd met Scarlett Johansson in de hoofdrol. Van Fabers magnum opus Lelieblank, scharlakenrood werden wereldwijd honderdduizenden exemplaren verkocht.

naamloos

Boekgegevens

Michel Faber, Het boek van de wonderlijke nieuwe dingen, vertaling: Harm Damsma en Niek Miedema, Uitgeverij Podium, ISBN 978 90 575 9690 2 (€25,-)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven