Veteranendag 2023: ontmoet veteranenauteurs!

Zaterdag 24 juni vindt de Nederlandse Veteranendag 2023 plaats in Den Haag. Met dit jaarlijkse nationale evenement bedanken we alle 100.000 militaire veteranen voor hun inzet, nu en in het verleden. Naast het kleurrijke defilé door de stad kun je op het Malieveld allerlei veteranenstands bezoeken en activiteiten doen. En in het VeteranenPlaza zullen meerdere veteranenauteurs aanwezig zijn met hun boeken. Kom langs en maak een praatje!

PROMOTIE – Op deze grote boekenbeurs in het VeteranenPlaza op het Malieveld maakt u kennis met de belevingswereld die de veteranen in hun boeken ontsluiten. Op een podium worden interviews gehouden met de auteurs, en u kunt ze ook zelf aanspreken bij hun stands. Daarnaast is er een keur van boeken te koop die in de interessesfeer van veteranen liggen. 

De ervaring leert dat de toestroom in de tent groot is. Elk jaar weer is het mooi om te zien dat er een constante aanloop is, dat auteurs in gesprek gaan met (potentiële) lezers en dat er onderling ook tips worden uitgewisseld. Dit jaar zijn er een tiental auteurs aanwezig. Dat zijn onder meer Renaldo Ishaak, Maaike Hoogewoning, Siebe Postma, Ronald van Leeuwen, Niels Roelen, Ivo Recourt en Arnold Jansen op de Haar. Natuurlijk zullen zij die dag ook hun boeken signeren. Kom dus langs en koop een boek!  

Berichten gemaakt 5315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven