Uitgelicht: Evenementen in de boekhandel tijdens de Boekenweek

In de Boekenweek worden door verschillende boekhandels evenementen, al dan niet rondom het thema natuur, verzorgd! Zo ook in H. de Vries Boeken, waarvan je in de maart-editie van de Boekenkrant een interview met winkelmanager Daan van der Valk kan lezen!

Tijdens de Boekenweek verwelkomt H. de Vries Boeken in Haarlem niemand minder dan Boekenweekauteur Griet op de Beeck! Voor iedereen die het heeft gemist, niet getreurd! Later deze week zijn onder andere ook nog Meester Bart, Sanneke van Hassel en Florence Tonk te gast in deze boekhandel.

Daan Van der Valk (Foto door Rogier Reker)

[styled_box title=”Gegevens”]Signeersessie Griet op de Beeck, dinsdag 13 maart, 15.00 – 16.30 uur, toegang: gratis. Boekenweekauteur Griet op de Beeck is te gast in onze boekhandel! Op de Beeck (1973) brak door met haar debuutroman Vele hemels boven de zevende. Sindsdien heeft zij al drie bestsellers op haar naam staan. Kom langs en laat het geschenk en andere titels uit haar oeuvre signeren.
Tournee Tonk & Van Hassel met Rob van Essen, donderdag 15 maart, vanaf 19.45 uur, toegang: gratis. Wat hebben een topadvocaat, een jonge moeder, een oudere hulpverlener en een klusjesman met elkaar gemeen? Ze wonen in de grote stad en in de nieuwe romans IJsheiligen en Stille grond van Florence Tonk en Sanneke van Hassel. Tonk en Van Hassel praten met speciale gast Rob van Essen over wat hen inspireerde, gaan in gesprek met het publiek en beantwoorden vragen.
Lezing Meester Bart, zondag 18 maart, 15.30 – 16.30 uur, toegang: gratis. De populairste meester van Nederland verzorgt een korte lezing over zijn nieuwe boek Dichter bij Meester Bart. Bart Ongering (1981), beter bekend als ‘Meester Bart’, is afkomstig uit een echte onderwijsfamilie en staat vanaf zijn 26ste voor de klas. De bestseller Meester Bart op zijn best, waarin Bart de lezer meeneemt in zijn ontwikkeling van ‘probleem-leerling’ tot leraar-met-een-missie, verscheen eind 2016.

Over de rubriek ‘Uitgelicht’
Om de boekhandels die de Boekenkrant verspreiden of de lezers die de Boekenkrant maandelijks ontvangen eens in het zonnetje te zetten, lichten wij hen graag uit in deze rubriek!

Berichten gemaakt 5323

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven