Agenda: Boeckenbal Zaandam

In het kader van de Boekenweek presenteren uitgeverij Ezo Wolf, Arthur van Amerongen en Rob Muntz het allereerste Boeckenbal in de Bullekerk. Het thema van de avond is Rebellen & Dwarsdenkers.

Toegang tot het Boeckenbal in de Bullekerk in Zaandam is gratis en vindt plaats op woensdag 11 maart 2020 van 19.00 tot 22.00 uur in de Bullekerk, Westzijde 76, 1506 ED, Zaandam. Aanmelden kan via boeckenbal@yahoo.com.

Wie zou er tot Dwarsdenker des Vaderlands gekroond worden? Het werd een spannende race tussen Arie Boomsma en Arthur van Amerongen. Uiteindelijk ging de titel naar de knuffelcolumnist van de Volkskrant en HP/De Tijd. Van Amerongen’s vileinste polemieken zijn verzameld in zijn nieuwe vuistdikke bloemlezing Dwarsdenker des Vaderlands.

Arthur van Amerongen

Arthur studeerde Semitische talen en islam aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was correspondent in het Midden-Oosten en werkte voor onder andere Vrij NederlandHet ParoolDe Groene Amsterdammer en de VPRO. Van Amerongen won de Prijs voor de Dagbladjournalistiek en samen met Rob Muntz de Zilveren Reissmicrofoon, de Nipkowschijf voor radio. Dwarsdenker des Vaderlands is zijn twaalfde boek. Als je het boek omdraait tref je De Toestand in de Wereld van mr. G.H.B. Hiltermann. Dwarsdenker des Vaderlands (€ 20) is verschenen bij uitgeverij Ezo Wolf.

Kijk voor meer informatie op http://ezowolf.nl/boeckenbal-in-de-bullekerk/.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven