Een inspirerende mix van fotografie

Snoecks reikt een inspirerende en onthullende mix aan van verrassende fotografie over alle grenzen heen.

PROMOTIE – Van de fotoklassiekers van Fransesc Català-Roca – de Spaanse Cartier-Bresson – tot de explosieve beelden van het duo Maurizio Cattelan en Pierpaolo Ferrari, van de zoektocht van Danielle Mourning naar haar Ierse roots tot de verbluffende paradoxen van de Madrileen Eugenio Recuenco.

De Rus Igor Samolet maakt een gedurfde reportage van een groep jongeren tussen de 18 en 25 jaar, in een voortdurend gevecht met de verveling. De Japanse fotografe Kawori Inbe toont erg intieme en indringende portretten van jonge vrouwen in Tokio. Ren Hang brengt met een sterk gevoel voor poëzie het seksleven van jong China in beeld. Devin Yalkin neemt u mee naar illegale bokswedstrijden in de onderbuik van New York. Jan C. Schlegel en Jimmy Nelson maken elk op hun manier indringende portretten van de leden van afgelegen volksstammen. Hetzelfde, of juist een wereld van verschil?

Maar Snoecks heeft niet enkel een hart voor de beste foto’s. Lees de exclusieve kortverhalen van Roderik Six en Marina Keegan. Canada heeft er met zijn Absolute Towers een opvallende bezienswaardigheid bij, maar ook de rest van de wereld ontdekt vandaag de fantasierijke Chinese architect Ma Yansong. Lach met de cartoons van Tom Gauld en ontdek de schilderijen van Dino Valls en Anna Navasardian.

Snoecks is opnieuw verkrijgbaar met twee verschillende covers. Er is slechts één Snoecks 2015 maar je kunt kiezen tussen een exemplaar met een ‘melkjurk’ foto van Jaroslav Wieczorkiewicz en de speciale editie met een coverfoto van Jan C. Schlegel.

Snoecks

Boekgegevens

Snoecks 2015, Uitgeverij Scriptum, ISBN 978 90 778 8532 1 (€ 19,90)

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven