Record voorlezen aan baby’s gevestigd

In het kader van het Jaar van het Voorlezen probeerde Ruben Nicolai vanochtend een nieuw record te bevestigen: zo veel mogelijk baby’s tegelijkertijd voorlezen. Er werden 100 kindjes verwacht – in plaats daarvan waren er in totaal 327 kleintjes aanwezig.

Nicolai las zijn piepjonge publiek voor uit Nijntje en de wilde dieren. De grote voorleessessie werd gehouden in de bibliotheek aan de Oudegracht in Utrecht.

De recordpoging – die is gevestigd en nu een plekje krijgt in het Guinness Book of World Records – werd opgezet door BoekStart, een organisatie die het belang van voorlezen aan baby’s, peuters en dreumesen onder de aandacht wil brengen.

Bron: www.boekstart.nl/

Berichten gemaakt 5330

Eén gedachte over “Record voorlezen aan baby’s gevestigd

  1. Wat leuk en geweldig dat het voorgelezen worden onder baby’s (en ouders) nog steeds leeft! Mochten ze bij de bibliotheek nog een record voorlezen aan moeders willen vestigen dan stel ik me graag beschikbaar om voor te lezen uit mijn boek ‘Moe is Moe maar voldaan’. In ieder geval, mooi initiatief want voorlezen is zó waardevol daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven