Op je paard kan je vertrouwen

Vertrouwen in je paard is het nieuwe boek over Emma, die beeldjes spaart van paarden. Als ze naar die beeldjes kijkt, gebeurt er iets raars: ze komt terecht in de wereld van dat paard.

PROMOTIE – In Vertrouwen in je paard valt Emma van Espresso af. Hij is de pony van haar dromen, maar de laatste les was een ramp. Emma heeft even geen zin meer in de manege. In plaats daarvan haalt ze haar vader over om naar een keuring van appaloosa’s te gaan. Van haar laatste geld kan Emma daar een beeldje van een appaloosa kopen. Ze komt terecht op een boerderij in Hollywood. Hier worden stuntpaarden getraind en het is de bedoeling dat Emma meedoet in een film. Hiervoor moet ze zich in galop van een paard laten vallen! Voor het eerst wenst Emma dat ze niet aan dit avontuur was begonnen. Maar Miss Confetti, het paard, is zo geweldig dat Emma haar langzaam maar zeker durft te vertrouwen…

‘Hi,’ riep Mike enthousiast. ‘Jij moet Emma zijn. Welkom in Hollywood!’ Hij nam haar eens goed op. ‘Het is ongelooflijk hoeveel je op Sara lijkt. Jullie zouden tweelingzussen kunnen zijn!’ Opeens dacht Emma aan het stapeltje papieren in haar handen. Dat was natuurlijk een filmscript! Wauw, ze deed mee aan een film! Snel begon Emma te lezen, maar even later liet ze het script verslagen zakken. Dit moest een vergissing zijn. Moest ze zich echt van een galopperend paard af laten vallen? Dat durfde ze nooit!

Vertrouwen in je paard is onderdeel van de serie Droompaarden: de hartveroverende serie voor paardenfans.

Droompaard5VertrouwenCVRvoorpr

Boekgegevens

Gertrud Jetten, Droompaarden, Vertrouwen in je paard, Uitgeverij Kluitman, ISBN 978 90 206 7475 0 (€ 12,50)

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven