Vervreemding, eenzaamheid en hoop

Onzichtbaar is een roman over vervreemding, eenzaamheid en hoop. Het is de vierde roman van de Hoornse auteur Edith van Walsum.

PROMOTIE Door een vreemde valpartij komen Hendrik en Diane met elkaar in contact. Hij is een oudere journalist die zijn werk mist en te veel drinkt. Zij is een stil meisje dat geen band heeft met haar ouders. Haar beste vriend is de hond Sebastiaan. Ondanks de verschillen ontstaat er iets bijzonders tussen Hendrik en Diane. Wat volgt is een ontroerend verhaal over verleden, toekomst en de dood die een van hen als een schaduw achtervolgt. Of is het iets anders dat hen in de gaten houdt.

Over de auteur
Edith van Walsum, geboren in Schiedam, woont in Hoorn. Zij is schrijver en redigeert teksten. Ze werkte als freelancer bij o.a. het NHD en was tekstschrijver bij het bureau Full Moon Productions. Eerder verschenen van haar de romans Het Trapgat (SUA), nominatie AKO literatuurprijs-longlist, Ongehoord (Ad. Donker) en De Ander (Archipel/ De Arbeiderspers). De bundel In mijn verbeelding bestaan wij (Babylon De Geus), interviews met mensen met een meervoudige persoonlijkheid en de kettingroman Verdronken Dromen, het Westfries boekenfeest geschenk.

Wat anderen zeggen over Onzichtbaar
Soms worden de personages in een roman vrienden, zoals mij overkwam bij Hendrik en Diane, de personages uit het boek in wording van Edith van Walsum.’
Lex Jansen, Magonia

Boekgegevens

Edith van Walsum, Onzichtbaar, Uitgeverij LetterRijn, ISBN: 9789491875724, 200 pagina’s (€ 17,50)

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven