Nieuwe titel: Piepjong

In Piepjong van Bill Gifford word je meegenomen op een opgewekte reis door de wereld van de ouderdom. Hij belicht geschiedenis, verhalen en de modernste laboratoria waar wetenschappers het geheim van veroudering proberen te ontrafelen.

Honderd worden op een gezonde manier, dat wil iedereen. Een obsessie van de mens. Van zaken als rimpels en kaalheid tot veranderingen in onze lichaamscellen. Gifford scheidt zin en onzin binnen de stroom van informatie die zich opdringt aan onze steeds ouder wordende maatschappij. Vrolijk, relativerend en vol wetenswaardigheden met veel voorbeelden, adviezen en anekdotes. Hoe kunnen we langer leven? En beter? Piepjong is hét boek voor iedereen die honderd wil worden.

Piepjong

Boekgegevens

Bill Gifford, Piepjong. Mythen en feiten over gezond heel oud worden, vertaling: Henk Moerdijk, Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, ISBN 978 90 245 6965 6 (€ 18,99)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven