Nieuwe titel: Klein zwart verhalenboek

Dit verhalenboek bevat geheimzinnige, soms schokkende en altijd verrassende verhalen van A.S. Byatt. Zij geldt als één van de grootste Britse schrijfsters van dit moment en won met een vorig boek de prestigieuze Bookerprize. In deze verhalen probeert ze op magistrale wijze folklore en sprookjes met het alledaagse bestaan te verbinden.

Blaadjes ritselen in een donker woud. Twee vrouwen van middelbare leeftijd keren terug naar het bos waar ze in hun jeugd speelden, eindelijk bereid om de confrontatie aan te gaan met hun angsten en herinneringen aan het vreemde dat ze toen zagen. In een ander verhaal ontmoet een man de geest van zijn overleden vrouw. En in weer een ander verhaal verandert een vrouw langzamerhand in steen. Het zijn allemaal sprookjes die zich afspelen in het hier en nu.

9789023412472-600-0

Boekgegevens

A.S. Byatt,  Klein zwart verhalenboek, Uitgeverij De Bezige Bij, 254 pagina’s, ISBN 978 90 234 1247 2 (€ 19,99)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven