Nieuwe titel: De terugkeer van Mia

Samuel Bjørk, de succesvolste scandi-auteur van het moment, is terug met Munch & Krüger! De terugkeer van Mia is het vijfde deel in deze reeks.

PROMOTIE – Mia Krüger is terug op het Noorse eiland Hitra – het eiland dat ze ooit haar thuis noemde. Nu ze gestopt is bij de politie, is ze naar het eiland gegaan om haar huis op te ruimen, zodat ze een nieuw leven kan beginnen. 

Dan krijgt ze opeens bezoek van een jong meisje. Drie jaar geleden is er een jongen verdwenen, en het meisje vraagt Mia’s hulp om hem te vinden. Wanneer op Hitra het lichaam van een tiener wordt aangetroffen met de naam van de vermiste jongen in het bloed van het slachtoffer geschreven, krijgt Munch in Oslo een telefoontje, en wordt het team herenigd voor een zenuwslopende klopjacht… 

Samuel Bjørks serie met Holger Munch en Mia Krüger is een internationaal fenomeen. Van Ik reis alleen, De doodsvogel, De jongen in de sneeuw en Sneeuwwit werden in Nederland en Vlaanderen al meer dan 650.000 exemplaren verkocht. Hoewel de delen los te lezen zijn, speelt het verhaal van De terugkeer van Mia zich af na De jongen in de sneeuw. 

Samuel Bjørk, De terugkeer van Mia, vertaling: Perpetua Uiterwaal en Liesbeth Huijer, Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 384 pagina's (€ 23,99)

Benieuwd geworden? Bestel dit boek bij uw lokale Boekenkrant-boekhandel. Kijk hier voor een overzicht.

Berichten gemaakt 5319

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven