Nieuwe editie Boekenkrant verschijnt op 4 november – thema Spiritualiteit

Op de eerste maandag van de maand, op 4 november 2013 verschijnt de volgende editie van de Boekenkrant. In deze editie wordt veel aandacht besteed aan het thema ‘spiritualiteit’.  Naast dit thema is er zoals in iedere editie aandacht voor de rubrieken literatuur, spanning, non-fictie en strips.

De Boekenkrant redactie is altijd op zoek naar nieuwe of oude boeken die aandacht verdienen. Heb je een goed tip? Of wil je iets anders vragen? Of heb je een opmerking of suggestie voor de Boekenkrant redactie? Stuur dan een bericht naar redactie@boekenkrant.com.

September omslag   bk omslag oktober 2013

Boekenkrant editie september 2013   Boekenkrant editie oktober 2013

 Informatie voor uitgevers
Uitgevers en andere organisaties die willen adverteren in de Boekenkrant zijn ook deze editie weer van harte welkom! De Boekenkrant biedt een interessant umfeld dankzij lezers die geinteresseerd zijn in boeken. Zie hieronder de advertentiemogelijkheden.

Structurele samenwerking
De Boekenkrant streeft naar een structurele samenwerking. Dit gaat verder dan een afspraak over de inkoop van advertentieruimte. Er is sprake van een partnership waarmee gezamenlijk acties opgezet kunnen worden waarbij de Boekenkrantredactie betrokken wordt.

Boekenkrant online
Sinds mei 2013 is de Boekenkrantwebsite verbeterd. De Boekenkrantredactie heeft veel meer mogelijkheden gekregen om beeld en tekst op een krachtige wijze te presenteren. Dagelijks wordt er actueel nieuws op de website vermeld. Tevens wordt de inhoud van iedere Boekenkrant-editie op de Boekenkrantwebsite doorgeplaatst. Via Twitter en Facebook worden de 10.000 volgers en vrienden van de Boekenkrant geïnformeerd over de inhoud van de website.

Advertietarieven Boekenkrant
Hierbij het overzicht van de verschillende formaten en tarieven:

1/1 pagina B260 x H390mm full colour                      €1250
1/2 pagina liggend B260 x H193mm full colour       € 600
1/4 pagina staand B128 x H193mm full colour         € 350
1/8 pagina liggend B128 x H94,5mm full colour       € 150
1/16 pagina staand B63 x H94,5 mm full colour       € 100
1/2 pagina boekfragment 525 woorden                       € 300

Advertentietarieven online
Er zijn verschillende mogelijkheden om om online te adverteren:

  • PROMOTIE bericht op www.boekenkrant.com >          tarief euro 50
  • PROMOTIE bericht in e-nieuwsbrief Boekenkrant >     tarief euro 50
  • e-card op www.covercards.nl >                                           tarief euro 25
  • banner op alle websites van Uphill Battle CPM euro 10 – 10.000 views > tarief euro 100 – Banner 728×90 pixels / MPU 300×250 pixels

Voor meer informatie over de mogelijkheden van adverteren en samenwerking kun je contact opnemen met Jan Louwers via jan.louwers@uhb.nl of +31 302231718.

Wilt u de Boekenkrant-redactie informeren over een interessant boek, evenement of auteur? De Boekenkrantredactie is altijd op zoek naar nieuws voor in de tabloid-editie van de Boekenkrant en/of www.boekenkrant.com. De redactie is te bereiken via redactie@boekenkrant.com.

Founder
Berichten gemaakt 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven