Nieuwe editie Boekenkrant Poster vanaf vandaag op NS-stations

Vanaf vandaag 2016 hangt de Boekenkrant Poster weer op 100 stations in heel Nederland. De Boekenkrant Poster toont boekomslagen met daarbij een korte introductie van het betreffende boek.

Wellicht heb je ‘m al gespot: van 22 t/m 30 december hangt de nieuwe Boekenkrant Poster overal in het land op treinstations. Sta jij op de trein te wachten? Maak dan gauw een mooie foto – wie weet win je dan alle boeken die op de poster staan. Op Facebook zullen de inzendingen van de fotowedstrijd geplaatst worden.

De poster hangt van 22 tot en met 30 november 2016 in een oplage van 100 posters op NS-stations in heel Nederland. Het potentiële bereik is 2,2 miljoen treinreizigers per dag. Ook besteedt de Boekenkrant via de website en social media veel aandacht aan dit initiatief.

Boekenkrant multimediaal platform
Doelstelling van de Boekenkrant is om naast het bereik via de fysieke krant en www.boekenkrant.com, extra bereik te realiseren via de Boekenkrant Poster. De verschillende media zullen elkaar versterken en de naamsbekendheid en de impact van de Boekenkrant zal verder groeien! Iedere editie van de Boekenkrant Poster wordt doorgeplaatst in de papieren editie van de Boekenkrant die de eerste maandag van de maand verschijnt en als pdf op www.boekenkrant.com. Tevens besteedt de Boekenkrant op de website aandacht aan elk boek dat op de poster verschijnt. Dit is inbegrepen bij het tarief.

Voor vragen en/of reserveringen zijn wij bereikbaar via +31302231718 of info@boekenkrant.com.

Berichten gemaakt 5324

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven