Musthave voor fans De Hongerspelen

Sinds gisteren ligt, in lijn met de Boekenweek voor jongeren, de Best of Young Adult-tas in de winkel. De tas is geïnspireerd op de bestsellerserie De Hongerspelen.

De drie boeken uit de Hongerspelen-trilogie zijn inmiddels succesvol verfilmd, met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. Het verhaal, inmiddels beter bekend onder The Hunger Games, gaat over Katniss Everdeen die samen met haar moeder en zusje in het twaalfde en armste district van Panem woont. Ieder jaar worden in dit land de Hongerspelen gehouden: vierentwintig jongens en meisjes uit de verschillende districten moeten tegen elkaar vechten, en maar één van hen zal het overleven. Als haar zusje wordt uitgekozen om aan de Hongerspelen mee te doen, offert Katniss zichzelf op. Terwijl de hele bevolking meekijkt, begeeft Katniss zich in de gemanipuleerde arena. Hoe ver zal ze gaan om te overleven?

Het ontwerp van de linnentas is gemaakt door Emmy van Ruijven, lid van het Best of YA Promoteam. Op de tas staan een spotgaai en de gevleugelde woorden: ‘They’ll either want to kill you, kiss you or be you.’

Bronnen: Unieboek Spectrum

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven