Mijn hart gaat door

Chavve en Pontus leren elkaar kennen via een datingapp. Ze hebben een klik, maar zo gemakkelijk als in de romantische films waar Chavve graag naar kijkt, gaat het allemaal niet.

PROMOTIE – De feelgoodroman Mijn hart gaat door is het debuut van de Zweedse schrijver Christoffer Holst (1990). Hij won er de tweede prijs mee in een schrijfwedstrijd. Hij werkt als redacteur bij een uitgeverij en is dol op romcoms en cheesecake (die hij zelf maakt).

Zweedse bloggers over Mijn hart gaat door:
‘Een boek dat je laat lachen, huilen en vooral voelen.’ I hyllan
‘Het is zover. Ik ben verliefd geworden op een boek. Ik ben helemaal weg van Mijn hart gaat door. Het verhaal wordt zo mooi, zachtaardig en liefdevol verteld. Het is onmogelijk om niet van Mijn hart gaat door te houden.’ Boktokig
‘Het is zonder twijfel het charmantste en gezelligste debuut van het jaar. Ik heb gelachen, een beetje gezucht en soms werden mijn ogen misschien ook wat vochtig. Precies zoals het moet zijn als een boek echt goed is en van alles wat heeft. Humor, liefde en gebak. Wat wil je nog meer?’ Beas bokhylla
‘Mijn hart gaat door is een fantastisch debuut. Het is onweerstaanbaar en magisch.’ Bokhuset
‘Een prachtig verhaal over de liefde tussen twee jongemannen. Ontroerend en aangrijpend. Maar ook met geweldige humor.’ Britt-Marie ‘Bim’ Kullin
‘Een hartverwarmend en aangrijpend verhaal over twee sympathieke mensen. Christoffer Holst heeft een liefdesroman geschreven die toevallig over twee mannen gaat, zonder dat daar de nadruk op ligt. Het gaat gewoon over het leven en de liefde, en alles wat daarbij komt kijken.’ Enligt O

Boekgegevens

Christoffer Holst, Mijn hart gaat door, vertaling: Edith Sybesma, Uitgeverij Stortebeeker, 179 pagina’s, ISBN: 9789492750112 (€ 15,95)

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven