Like-en-win-actie: Doorbraak

De Boekenkrant geeft op Facebook drie gesigneerde exemplaren weg van Doorbraak, de bijzondere autobiografie van Jack Andraka. Jack was pas 15 jaar toen hij een betaalbare test uitvond om alvleesklierkanker, eierstokkanker en longkanker vroeg te kunnen detecteren.

Jacks verhaal gaat niet alleen over zijn internationale succes; het gaat ook over pesten, depressie en doorzettingsvermogen om dit het hoofd te bieden. Hij inspireert jonge mensen om hun dromen achterna te gaan en om te vechten om serieus genomen te worden. Bij elk hoofdstuk is een wetenschappelijk doe-het-zelf experiment toegevoegd. Dit maakt Doorbraak een volmaakt boek voor iedereen die graag nieuwe dingen ontdekt. Jacks verhaal zal zijn generatie laten zien dat we allemaal de wereld kunnen veranderen zolang we maar het lef hebben om het te proberen.

Wil je kans maken op het boek? Ga naar onze Facebook-pagina en like ons bericht over de actie. Je kunt meedoen tot dinsdag 2 juni, 16.00 uur!

Disclaimer: indien de winnaar niet binnen een week reageert op de bekendmaking van de uitslag op Facebook, dan kunnen wij helaas niet garanderen dat hij of zij het boek zal ontvangen.

andraka

Boekgegevens

Jack Andraka en Matthew Lysak, Doorbraak, vertaling: Carla Hazewindus, Uitgeverij Kluitman, ISBN 978 90 206 4931 4 (€ 16,99)

Berichten gemaakt 5330

Eén gedachte over “Like-en-win-actie: Doorbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven