Kinderboekenweektip! Klaar voor de start! De Oerlympische Spelen

Zijn jullie klaar voor de start?! Want niet alleen staat de Kinderboekenweek van 2013 op het punt te beginnen, maar ook het allergrootste sportfestijn van de hele prehistorie: de Oerlympische Spelen! En het belooft een allesbehalve saaie bedoening te worden want Tijger Khan en zijn bloeddorstige sabeltandtijgers willen ook meedoen!

PROMOTIE – Dat keurt Dikbuik Bokkepruik, het dorpshoofd van Rotsfort, toch nooit zomaar goed? dacht Geronimo Stilstone toen hij van dit idee hoorde. Maar Dikbuik blijkt er juist wel oren naar te hebben. De andere twee teams die meedoen aan de Oerlympische Spelen, de Muskusratten uit het hoge Noorden en de Gordelmuisjes uit het zuiden, zijn niet veel soeps. De sporters van Rotsfort zijn veel sterker, dus met alleen de Muskusratten en de Gordelmuizen als tegenstanders zouden het eerder de Oersaaie Spelen worden.

Strijden tegen de gevaarlijke Clan van Tijger Khan … dat zouden nog eens Spelen worden vindt Dikbuik! Klaar voor de start en gaan dus! Alles lijkt redelijk vreedzaam te verlopen, totdat de vlag van de tijgers gestolen blijkt te zijn. Plotseling dreigt alles volledig uit de poot te lopen in Rotsfort …

Promo muis sept afb

www.wakkerewinkel.nl

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven