Geluk op recept: meditatie voor beginners

Een minicursus met verschillende oefeningen van Francois Geelen.

PROMOTIE – Sporten, fysieke inspanning is van belang voor ons welzijn, maar minstens zo belangrijk is het trainen van onze geest. Het helpt ons om beter te functioneren en te blijven functioneren. We maken hiermee de weg vrij voor positieve ontwikkelingen in ons leven. Kortom: je functioneert beter en je wordt wezenlijk gelukkiger. Gelukkig zijn en beter functioneren betekent voor iedereen iets anders.

Geluk op recept is een toegankelijke boekje dat een korte cursus bevat waardoor we met andere ogen naar de geest leren kijken. Het bevat praktische oefeningen waarmee we zelf aan de slag kunnen gaan waardoor fundamentele veranderingen kunnen worden gerealiseerd. Het biedt een concrete basis om later op voort te borduren.

Meditatie is niet het wegdromen op muziek, bedwelmd raken van wierook of vluchten uit het hier en nu. Noch is mediteren een doel op zich: het is een methode. Naar eigen behoefte kan meditatie en mind-coaching worden toegepast en geïntegreerd.

De website www.fundamentalhappiness.nl ondersteunt dit proces en biedt gratis downloads, dagelijkse tips en handige weetjes. François Geelen, arts en auteur, combineert in dit werk zijn wetenschappelijk geneeskundige achtergrond met zijn kennis van meditatie.

Geluk op recept

Boekgegevens

François Geelen, Geluk op recept. Een korte training voor de geest, Milinda Uitgevers – imprint De Driehoek, ISBN 978 90 603 0737 3 ( €13,95)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven