Uitgeverij Clavis organiseert internationale kinderverhalenwedstrijd

Heb jij altijd al je eigen kinderboek willen schrijven? Dit is je kans, want uitgeverij Clavis organiseert samen met Inclusive Works en Kadazu een internationale kinderverhalenwedstrijd. De prijs? Je verhaal wordt uitgegeven als prentenboek!

De opdracht is eenvoudig: schrijf een verhaal voor peuters (1 tot 3 jaar) of kleuters (4 tot 6) jaar. De jury kiest uit elk van deze twee categorieën het beste idee. Er is wel een thema aan de wedstrijd verbonden: ‘opa, oma en ik in de multiculturele samenleving’. De organisatoren van de wedstrijd willen verschillen overwinnen en mensen bij elkaar brengen, hoe oud of jong ze ook zijn en waar ze ook vandaan komen. En hoe kun je dit nu beter doen dan door iedereen sámen van prentenboeken te laten genieten?

De wedstrijd is bedoeld voor iedereen die van schrijven houdt, ongeacht ervaring, opleiding, afkomst, moedertaal of leeftijd. Hoewel: de jury moedigt mensen van boven de vijftig graag extra aan om mee te doen! De twee winnende verhalen worden door Clavis als prentenboek uitgegeven, zowel in het Engels als in het Nederlands. De winnaars van vorig jaar waren Tellen en rijmen met de familie Muis van Juliëtte Rosenkamp en Prinses Nina van Marlise Achterbergh.

Wil je meedoen? Stuur dan voor 31 augustus 2014 je verhaal in via de website www.inclusiveworks.eu. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een prijsuitreiking in november.

Meer informatie over de wedstrijd vind je op www.inclusiveworks.eu.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven