De volgende editie van de Boekenkrant verschijnt op 4 juli 

Het warme weer is gearriveerd, wat betekent dat lezen in de hangmat weer kan! In de Boekenkrant van juli staan weer allerlei nieuwe titels waar je gegarandeerd van kan genieten. Zo spreken we operazangeres Francis van Broekhuizen over haar boek Bij twijfel hard zingen en wordt de winnaar van de Boekenkrant-schrijfwedstrijd bekend gemaakt. 

Daarnaast spreken wij Nadia de Vries die meer vertelt over haar nieuwe roman De bakvis. Het boek volgt Distel Nooitgedacht die, toen ze dertien jaar was, haar vader verloor. Een verhaal over rouw, onschuld en over de nasleep van geheim verdriet.  

Voor de jeugd recenseren we onder andere Vijf beren van Catherine Rayner. Een beregoed verhaal dat gaat over vriendschap en verschillend zijn. Beer ziet een andere beer en raakt gespannen. Voor de wat oudere jeugd zijn er ook recensies te vinden van de boeken In het vervloekte hart en Schaduwkraai.  

Voor onze spanning-liefhebbers hebben we ook een interview klaar staan met Dana Smit over haar thrillerdebuut Zonder schuld, gebaseerd op haar eigen ervaringen bij de Londense politie. Profiler Hazel Kramer wordt gevraagd om te helpen bij een uitzonderlijke moordzaak. De plaats delict ligt vol afval en alle sporen van de dader zijn gewist.  

Zin om een nieuwe keuken te ontdekken? In het kookboek NOOMI neemt Sara Shawkat je mee naar Irak. Daarnaast drukken we het winnende verhaal van de Boekenkrant-schrijfwedstrijd af! Al nieuwsgierig? Dit en nog meer kun je straks lezen in de nieuwe editie! 

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718
Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven