Nieuwe titel: Zeb.

Een schoolklas, een zebra en elf absurde verhalen die op bijzondere wijze samenkomen. Van Zilveren Griffel-winnaar Gideon Samson.

Dit is het verhaal van onze klas. Het is het verhaal van Imara, Ravi, Jayden, Katinka, Noepy, Max, Ziva, Lev, Annabelle, Meral, Wies, Ozzie en de rest. En van Ariane natuurlijk. Hadden we al verteld dat Ariane een zebra is? Het is verder niet echt belangrijk, als je dat soms dacht, maar dan weet je het gewoon. Wij zijn de klas van juf Cato.

Boekgegevens

Gideon Samson, Zeb., illustraties: Joren Joshua, Uitgeverij Leopold, 96 pagina’s, ISBN 9789025873943 (€ 15,99)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 867

2 gedachten over “Nieuwe titel: Zeb.

 1. Beste,
  Ik ontvang de nieuwsbrief voor de volwassenen, graag zou ik ook de niewsbrief voor young adult en jeugd ontvangen of is dit niet apart? Ik ben werkzaam op de jeugdafdeling van onze bibliotheek, BHL in Hasselt.
  vriendelijke groeten
  Rita

  1. Beste Rita,

   Dank voor je interesse in de jeugd- en young adult-nieuwsbrief van de Boekenkrant. Op dit moment versturen we deze niet meer apart. Alle jeugdtitels waar we aandacht aan besteden op de site worden opgenomen in de nieuwsbrief voor volwassenen.
   Groet,
   Nicole van der Elst
   Eindredacteur Boekenkrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven