De volgende editie van de Boekenkrant verschijnt op 3 januari

Of het een koude winter wordt moeten we nog gaan zien, maar de Boekenkrant begint het nieuwe jaar in ieder geval met een ijskoude editie: we spreken met bestsellerauteur Samuel Bjørk over zijn nieuwe thriller, Sneeuwwit. Hierin leren we hoe inspecteurs Holger Munch en Mia Krüger elkaar hebben leren kennen.

Ook gaan we aan tafel met Yvonne Keuls, die tegelijk met het verschijnen van haar nieuwe roman Gemmetje Victoria haar negentigste verjaardag vierde. Fans kennen Gemmetje Victoria misschien nog uit Jan Rap en zijn maat. In dit boek vertelt Keuls het ware – en hartverscheurende – verhaal van Gemmetje, die ze leerde kennen in het opvanghuis waar ze als vrijwilliger werkte.
Eind januari beginnen de Nationale Voorleesdagen. Daarom spreken we met Tjibbe Veldkamp, auteur van het Prentenboek van het Jaar 2022, Maar eerst ving ik een monster. Wat maakt dit boek zo’n feest om voor te lezen? Voor het echte winterse gevoel bespreken we Kleine vos en de stille wereld, een prachtig prentenboek van Thysa Zevenbergen en Ru de Groen. Thysa schept een wonderlijke sfeer door haar beelden uit papier te snijden.
Op de non-fictiepagina’s hebben we een indrukwekkend gesprek met Olof van Joolen, die samen met Silvan Schoonhoven het boek Schaduwoorlog Uruzgan schreef. Hierin geven ze inzicht in de immens zware militaire operatie in Uruzgan (2006-2010), door veteranen aan het woord te laten. Voor wat luchtigheid bespreken we Eerst kijken, dan kunnen we altijd nog zien, een bundeling van Mieke Kerkhofs leukste columns over haar werk als gynaecoloog. En nog veel meer!

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718
Berichten gemaakt 5324

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven