De nieuwe Boekenkrant verschijnt op 2 maart

De maart-editie van de Boekenkrant staat in het teken van de Boekenweek die op 7 maart van start gaat. Zo bespreken we het Boekenweekgeschenk van Annejet van der Zijl en interviewen we Özcan Akyol over zijn essay bij het thema van de Boekenweek 2020: Rebellen en dwarsdenkers.

En verder:

  • Recenseren we het rebelse boek Harpie van Hannah van Binsbergen, waarin een eenzame, maar erg slimme jonge vrouw het gewone leven op zijn kop zet. Ook bespreken we de eerste verhalenbundel van Mohammed Benzakour, De ogen van Fadil, waarin pratende ezels, lachende geesten, vliegende honden en biddende bijen de dienst uit maken.
  • Op de spanningspagina’s lezen we over de nieuwe thriller R.I.P van Yrsa Sigurdardottir, waarin politiecommissaris Huldar en Freyja op zoek gaan naar de moordenaar van enkele tieners. Verder vertelt schrijfster Anya Niewierra ons alles over haar nieuwe boek Het bloemenmeisje, een psychologische thriller over moederschap en verraad.
  • Voor de jonge lezers praten we met Pieter Koolwijk, wiens nieuwe boek Gozert ons hart heeft verovert. Ook gaan we terug in de tijd met Heks & Jager, een spannend young adult-verhaal over een jonge heks die haar identiteit moet zien te verbergen.
  • We sluiten de krant af met een kijkje achter de schermen bij het nieuwe gebouw van de Centrale Bibliotheek aan de Neude in Utrecht. Een modern boekenpaleis waar menig Utrechter en toerist zijn tijd tussen de boeken kan doorbrengen.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven